Docklevellers - Dockshelters - Voorzetsluizen

Docklevellers - Dockshelters - Voorzetsluizen

Dockleveller met scharnierende of telescopische lip:
De docklevellers van Hörmann uit Tongeren zijn ideaal om het hoogteverschil tussen de laadvloer van de verschillende vrachtwagens en de laadkaaien feilloos te compenseren. Daardoor kan de lading in één enkele horizontale beweging in of uit de vrachtwagen gereden worden.

dockleveller.jpg

De staalconstructie is robuust en beschikt over een platform dat bestand is tegen kromtrekking, hij compenseert de lastverdeling van de vrachtwagen zonder problemen, zelfs bij ongelijke lading.
De hydraulica is betrouwbaar, kan in alle situaties gebruikt worden, is gemakkelijk in bediening en vooral héél veilig. Deze docklevellers zijn uitgerust met automatische noodstopventielen in de hydraulische cilinders. Deze beveiligen de dockleveller bliksemsnel! Dat is belangrijk als een vrachtwagen te vroeg wegrijdt van een platform dat nog belast is.
Laat u uitvoerig adviseren door een Hörmann specialist in dockequipment.

Dockshelters - Rondom goed beschermd
De dockshelters van Hörmann bieden bescherming aan de over te laden goederen tegen slechte weersomstandigheden, ze besparen energiekosten en ze voorkomen tocht.
In combinatie met docklevellers zijn dure luifels en perronuitbouw overbodig.

dockshelter.jpg

Hörmann shelters met flappen passen zich aan alle vrachtwagenafmetingen aan en zijn daardoor universeel bruikbaar. Hoogwaardige boven- en zijflappen, gemonteerd op een verzinkt, indrukbaar frame, garanderen een stabiele, flexibele en scheurvaste constructie. Flappen en framedelen worden montagevriendelijk gefabriceerd als schroefbare afzonderlijke elementen. Daardoor verloopt ook het vervangen van onderdelen probleemloos en met weinig kosten. Opblaasbare dockshelters en afdichtingen met luchtkussens voor speciale toepassingen vullen het omvangrijke programma aan.

Voorzetsluizen - Rondom goed beschermd
Voorzetsluizen worden voor de hal geplaatst. Dat betekent dat de ruimte in de hal kan benut worden tot aan de buitenmuren. Hörmann voorzetsluizen zijn altijd een goede beslissing als de installatie van binnenperrons in de hallen niet mogelijk is of als er geen onderruimte aan de perrons werd voorzien.

voorzetsluizen

Een complete voorzetsluis bestaat uit een bordes met dockleveller, wand- en plafondbekleding en een laadopening met dockshelter.
Voorzetsluizen zijn ideaal in combinatie met thermisch geïsoleerde industriedeuren van Hörmann voor het lossen en laden van temperatuurgevoelige goederen.
Vrachtwagens kunnen zowel onder een hoek van 90° als zijdelings verschoven onder een scherpe hoek aandocken.

Voor onderhoud en herstelling kan u beroep doen op de after - sales afdeling van
Hörmann Belgium NV/SA en dit 24/24u - 7/7d
Meer informatie onder de rubriek "Dienst - na - verkoop".

U kunt ons ook altijd vrijblijvend contacteren!

Overtuigd van Hörmann?


Vraag nu uw gratis offerte aan bij een van onze dealers of vind meer info op onze website.


Dealer zoekenBezoek onze website