Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten

Op zoek naar een specialist in het onderhoud en de herstelling van uw sectionaalpoort? Dan moet u bij Hörmann Belgium in Tongeren zijn!

Sectionaalpoorten

Hörmann heeft een uniek sectionaaldeurengamma voor de industrie opgebouwd en daarmee de grenzen verlegd naar de toekomst.
Hörmann - industrie - sectionaalpoorten, - aandrijvingen en - besturingen uit één hand.
Alles perfect op elkaar afgestemd zodat maximale veiligheid gegarandeerd is.

De meest gebruikte poort is de dubbelwandige stalen deur met een goede isolatie (42 mm dikke isolatiekern met 100% HCFK - vrij polyurethaan hardschuim) met stucco - of micrograin - dessin. Daarnaast is er een uitgebreid gamma van beglaasde deuren.
Al deze poorten zijn voorzien van Duratec - beglazing met hoge krasvastheid waardoor sectionaalpoorten hun duurzaam helder zicht behouden, ook na veelvuldig reinigen.

Hörmann onderscheidt zich niet alleen in de gebruikte beglazing maar heeft ook een unieke oplossing voor een loopdeur in de poort: de loopdeur zonder sokkel.

NIEUW: de ALR Vitraplan is een exclusieve aluminiumdeur met in eenzelfde vlak liggende beglazing. Deze sectionaalpoort werd bekroond met een Red Dot Award.

Uiteraard voldoen al deze poorten en deuren aan de geldende voorschriften van de machine - en bouwproductenrichtlijn en zijn ze voorzien van een CE - label.

Voor onderhoud en herstelling kan u beroep doen op de after - sales afdeling van
Hörmann Belgium NV/SA en dit 24/24u - 7/7d
Meer informatie onder de rubriek "Dienst - na - verkoop".

Contacteer ons voor meer informatie!

Sectionaalpoorten op maat bij Hörmann in Tongeren

Overtuigd van Hörmann?


Vraag nu uw gratis offerte aan bij een van onze dealers of vind meer info op onze website.


Dealer zoekenBezoek onze website